برای مشاوره نحوه نگارش استادی پلن
برای مشاوره نحوه نگارش استادی پلن
یکی از مهم ترین مدارکی که داشتن آن منجر به افزایش شانس پذیرش داوطلبانی که متقاضی دریافت بورسیه تحصیلی می باشند، استادی پلن است. استادی پلن در واقع یک نامه رسمی و مهم علاوه بر رزومه و انگیزه نامه در انجام فرآیند دریافت بورسیه تحصیلی می باشد. با توجه به اهمیت این نامه، داوطلبان بسیاری به دنبال پاسخ این سوال هستند که نحوه نگارش study plan چگونه است.
همچنین افرادی که متقاضی دریافت ویزای تحصیلی می باشند، می بایست در کنار سایر مدارک، study plan را نیز داشته باشند، تا بتوانند شانس خود را برای دریافت این ویزا افزایش دهند. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه این مقاله در خصوص اینکه استادی پلن چیست توضیحات کامل آمده و در خصوص جزئیاتی همچون نحوه نگارش study plan و نمونه این نامه آمده است.
استادی پلن چیست؟
امروزه کلیه متقاضیانی که در فرآیند دریافت ویزای تحصیلی می باشند، می توانند علاوه بر مدارکی همچون انگیزه نامه، رزومه و توصیه نامه، مدرک دیگری را تحت عنوان استادی پلن ارائه بدهند. در اینجا برای داوطلبان این سوال پیش می آید که استادی پلن چیست؟ در ادامه به این سوال به طور کامل پاسخ داده شده است.
استادی پلن چیست؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که study plan در واقع یک نامه رسمی در قالب برنامه ریزی تحصیلی می باشد. به طوری که افراد در این نامه، باید آفیسر را قانع کند که می خواهند برای مدت کوتاهی جهت تحصیل به این کشور وارد شوند و به فرآیند های مربوط به تحصیل بپردازند. لازم به ذکر است که این مدرک باید به همراه سایر مدارکی همچون انگیزه نامه، رزومه، توصیه نامه و کاولتر به مسعول پذیرش ارائه شود.
استادی پلن شامل جزئیاتی در خصوص هدف از تحصیل، دلیل انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر، برنامه تحصیلی و .. می باشد. به بیان دیگر می توان گفت که هدف از تحصیل و شناخت انگیزه داوطلبان در این نامه رسمی مورد بررسی قرار می گیرد. لازم به ذکر است که داشتن استادی پلن می تواند، شانس پذیرش افراد را افزایش دهد.
اطلاع از نحوه نگارش study plan و بررسی نمونه استادی پلن ها می تواند به افراد در نوشتن آن کمک بسزایی کند. به طوری که افراد برای نوشتن یک استادی پلن خوب می بایست کلیه اهداف، مهارت ها، تجربیات و سابقه تحصیلی را مورد بررسی قرار بدهند. همچنین لازم به ذکر است که داشتن استادی پلن ضعیف، می تواند شانس پذیرش افراد را تا حدی کاهش دهد.
ساختار study plan
در تیتر قبل به سوال اینکه استادی پلن چیست؟ پاسخ داده شد، اما یکی از سوالاتی که می تواند ذهن داوطلبان رابه خود مشغول کند این است که ساختار study plan چگونه است؟ یا به نوعی ساخار استادی پلن باید چگونه باشد تا بتواند شانس پذیرش افراد را بالا ببرد؟ در پاسخ به این سوالات می توان گفت که استادی پلن باید به گونه ای باشد که کلیه اهداف، مهارت ها، سابقه تحصیلی، تجربیات و انگیزه افراد را جهت تحصیل در خارج از کشور را مورد بررسی قرار دهد.
استادی پلن می تواند در روش های گوناگون و بر اساس سلیقه افراد نوشته شود، اما از میان کلیه روش ها، دو روش جز متداول ترین آن ها می باشد که در ادامه هر یک از آن ها مورد بررسی قرار گرفته است. استادی پلن می تواند در قالب مقاله یا پرسش و پاسخ باشد که در هر کدام از این روش ها، نحوه نگارش استادی پلن متفاوت می باشد.
استادی پلن در قالب مقاله باید به گونه ای باشد که افراد در یک یا دو صفحه، کلیه اهداف، تجربیات، مهاجرت ها، انگیزه تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظر و یابقه تحصیلی خود را در قالب 800 واژه توضیح بدهد. در این روش داوطلبان می توانند با بیان صادقه و ساده، هدف خود را از تحصیل در آن کشور به آفیسر یا مسعول پذیرش شرح بدهد.
در این روش متقاضیان می توانند با نوشتن پرسش و پاسخ هایی، نقاط قوت و ضعف، انگیزه و هدف و پیشینه تحصیلی خود را مورد بررسی قرار بدهند. لازم به ذکر است که این روش یکی از متداول ترین روش ها جهت نگارش استادی پلن می باشد. در ادامه ساختار کلی نوشتن استادی پلن آورده شده است.
نام و نام خانوادگی (گفتن پیشوند، پسوند و نام مستعار الزامی می باشد.)
آخرین مدرک تحصیلی (بیان توضیحاتی در خصوص آخرین مقطع تحصیلی)
بیان تجربیات کسب شده، همچون افتخارات، جوایز، دستاورد ها، مهارت ها و پروژه ها
بیان برنامه ریزی تحصیلی و اهداف در قالب یه جدول یا چارت آموزشی
بیان اهداف تحصیلی آینده
بررسی نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکار برای برطرف کردن آن ها
ساختاری که گفته شد، یک نمای کلی از نمونه و نحوه نگارش study plan بود. داوطلبان می توانند با توجه به هر یک از روش های گفته شده، استادی پلن خود را نوشته و به افسر اداره مهاجرت کشور مورد نظر تحویل دهند. لازم به ذکر است افراد می بایست از بیان کلمات آماده یا جملات کلیشه ای و شعاری به هیچ وجه استفاده نکنند. در ادامه این مقاله در خصوص نحوه نگارش استادی پلن توضیحاتی ارائه شده است که داوطلبان می توانند با مطالعه و رعایت نکات گفته شده، استادی پلن خوبی را بنویسند.
نحوه نگارش استادی پلن
همان طور که در قسمت های قبلی گفته شد، استادی پلن یک نامه رسمی یا برنامه ریزی تحصیلی می باشد که داوطلبان می توانند آن را همراه با سایر مدارکی همچون انگیزه نامه، توصیه نامه، رزومه و کاورلتر جهت دریافت ویزای تحصیلی به افسر اداره مهاجرت کشور مورد نظر تحویل بدهند. پس از دریافت پاسخ سوال استادی پلن چیست، باید در خصوص نحوه نگارش study plan اطلاعاتی کسب کرد. نحوه نگارش استادی پلن در روند پذیرش افراد بسیار موثر است به طوری که اگر استادی پلن داوطلبی ضعیف باشد، می تواند نتیجه عکس گذاشته و شانس پذیرش داوطلب را کاهش دهد. به همین جهت در ادامه نحوه نگارش استادی پلن به طور کامل بیان شده است.
استادی پلن باید به صورت کاملا رسمی، صادقانه و ساده باشد.
نباید از هیچگونه کلمات قصار، جملات کلیشه ای و شعاری استفاده شود.
به هیچ عنوان از نمونه های آماده استادی پلن موجود در سایت ها استفاده نشود.
رعایت علائم نگارشی و نداشتن غلط املائی از مهم ترین موارد در نحوه نگارش study plan می باشد.
استادی پلن بهتر است که بیش از 800 کلمه نباشد. در واقع استادی پلن باید کوتاه، مختصر و مفید باشد.
بیان اهداف به زبان ساده. (منظور از اهداف، دلیل انتخاب رشته یا دانشگاه مورد نظر می باشد).
داشتن خلاقیت در نگارش، بیان اهداف، تجربیات، و پیشینه تحصیلی
استفاده از جدول برنامه ریزی برای بیان برنامه ریزی تحصیلی در خارج از کشور
بیان اهداف و چشم انداز آینده تحصیلی
بیان دلایل محکم برای وابستگی به وطن (این مورد می تواند آفیسر را متقاعد کند که فرد پس از اتمام تحصیل به کشور خود باز می گردد.)
استادی پلن باید شخصی سازی شده باشد.
برنامه باید به صورت دقیق و واضح بیان شود و از هر گونه بیان رویا خودداری شود.
متقاضیات دریافت بورسیه تحصیلی می توانند با رعایت کلیه نکات و قوانین گفته شده، استادی پلن خوبی را نوشته و به افسر اداره مهاجرت تحویل دهند. لازم به ذکر است که افراد می بایست پس از تکمیل نمونه استادی پلن خود، مجددا آن را از اول مطالعه کرده و در صورت وجود هر گونه غلط املائی، دستور زبان اشتباه یا موارد دیگر، آن ها را اصلاح کنند. همچنین افراد می توانند جهت نگارش استادی پلن خود از کارشناسان و متخصصات حاظر در دفاتر مهاجرتی نیز کمک بگیرند.
ویرایش study plan
استادی پلن یا برنامه ریزی تحصیلی طبق توضیحاتی که ارائه شد باید به صورت ساده، رسمی و کاملا صادقانه باشد. به طوری از هیچگونه کلمات قصار یا جملات کلیشه ای در متن استادی پلن استفاده نشود. یکی از مهم ترین سوالاتی که داوطلبان پس سوال استادی پلن چیست، می پرسند این است که آیا امکان ویرایش study plan وجود دارد یا خیر؟ در خصوص این سوال باید گفت، با توجه به اینکه پس از تحویل مدارکی همچون انگیزه نامه، رزومه، توصیه نامه، کاورلتر و استادی پلن به افسر اداره مهاجرت و شرکت در مصاحبه سفارت، دیگر راهی برای ویرایش وجود ندارد، می توان گفت که امکان ویرایش استادی پلن از ارائه آن، وجود ندارد.
افراد می بایست پیش از هر گونه اقدامی برای ارائه آن، از نحوه نگارش study plan، رعایت دستور زبان متن، نوع جمله بندی و چینش کلمات، بیان دقیقا اهداف، خلاقیت در نگارش و سایر موارد اطمینان پیدا کنند. بهتر است که افراد در استادی پلن خود یک نمای کلی از اهداف و چشم انداز آینده خود را از جنبه تحصیلی بررسی کرده و به صورت یک جدول یا چارت آموزشی در نمونه استادی پلن خود دربیاورند.
همچنین لازم به ذکر است که نگارش استادی پلن به صورت صحیح و اصولی می تواند، باعث افزایش شانس قبولی داوطلبان می شود. همچنین لازم به ذکر است که نوشتن یک استادی پلن ضعیف، می تواند منجر به ریجکت شدن و کاهش شانس قبولی افراد شود. لازم به ذکر است که داشتن استادی پلن نقش بسیار زیادی در گرفتن ویزای تحصیلی و بورسیه تحصیلی دارد. پیشنهاد می شود که پس از اتمام نگارش study plan، نمونه خود را به کارشناسان دفاتر مهاجرتی نشان داده، تا از نگارش استادی پلن خود، اطمینان حاصل را کسب کنند.
دانلود نمونه استادی پلن
همان طور که گفته شد، کپی برداری یا استفاده از نمونه استادی پلن های که در سایت های اینترنتی گذاشته شده است، می تواند موجب کاهش شانس افراد در پروسه دریافت ویزای یا بورسیه تحصیلی شود. اما افرادی که متقاضی کسب اطلاعات لازم در خصوص نحوه نگارش study plan می باشند، می توانند پس از مطالعه جزئیات و نکات آموزشی برای نگارش یک استادی پلن خوب، نمونه هایی از استادی پلن رو مشاهده و بررسی کنند تا با نحوه نگارش استادی پلن آشنا شوند. در ادامه یک نمونه استادی پلن آمده است.
نویسنده: داوطلب | |
حجم: 98.4 KB | |
منبع: داوطلب |
نمونه استادی پلن گذاشته شده در قسمت بالا برای یکی از داوطلبان چینی است که متقاضی ادامه تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت منابع انسانی می باشد. در این نمونه استادی پلن کلیه اهداف آموزشی، تجربیات، نقاط قوت و ضعف، پیشینه تحصیلی، مهارت ها و انگیزه فرد از ادامه تحصیل گفته شده است. داوطلبان می توانند با مشاهده نمونه استادی پلن بالا، با نحوه نگارش یک study plan خوب و موفق آشنا شوند.
تاثیر استادی پلن در اپلای
همان طور که در قسمت های قبلی گفته شد، افراد پس از دریافت پاسخ سوال، استادی پلن چیست، می توانند از جزئیات نحوه نگارش آن اطلاعات کسب کنند. اما لازمه نگارش یک استادی پلن خوب، اطلاع از جزئیات، نکات لازم، داشتن مهارت در نوشتن و توصیف خود می باشد. تاثیر استادی پلن در اپلای به این گونه می باشد که آیا داوطلبی که برای دریافت ویزای تحصیلی یا بورسیه تحصیلی درخواست داده است، آیا می تواند برنامه تحصیلی منظم و منسنجی را برای ادامه تحصیل خود داشته باشد؟ و یا چگونه می تواند در هنگام تحصیل به کار دانشجویی در خارج از کشور را داشته باشد؟
کلیه این سوالاتی که مطرح شد، موارد بسیار اندکی از موضوعاتی است که افسر اداره مهاجرت، بایداز آن اطلاع داشته باشد. همچنین یکی دیگر از موارد یکه برای آفیسر مورد توجه می باشد، این است که آیا فرد متقاضی می خواهد پس از اتمام تحصیلش به کشور خود بازگردد یا خیر؟ یا به بیان دیگر به دنبال این است که فرد چه وابستگی به کشور خود دارد.
همان طور که گفته شد، در صورتی که افراد از نحوه نگارش study plan اطلاعی نداشته باشند یا قوانین و نکاتی که در نگارش یک استادی پلن خوب، موثر است را رعایت نکنند، باعث کاهش شانس قبولی خود در دریافت ویزا یا پذیرش تحصیلی از کشور مورد نطر می باشند. بهتر است که داوطلب پیش از ارائه این مدرک به افسر اداره مهاجرت آن کشور، با کارشناسان دفاتر مهاجرتی مشاوره داشته باشند تا بتوانند بهترین استادی پلن را به آفیسر ارائه دهند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل نگارش استادی پلن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با study plan مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، نحوه درست نگارش استادی پلن باعث می شود شانس پذیرش افراد در اپلای بالا رود.